پروژه کارآفرینی بسته بندی چای تی بگ

دسته بندي : کارآفرینی » کاریابی و کارآفرینی
پروژه کارآفريني بسته بندي چاي تي بگ در 42 صفحه ورد قابل ويرايش


- 1 مقدمه :

چاي يک نوشيدني حاوي کافئين مي باشد که با خيساندن برگهاي گياه کامليا سيننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهيه مي گردد. کشورهاي عمده توليدکننده چاي عبارتند از: چين، هند، بنگلادش، پاکستان، ايران، کره، سريلانکا، تايوان، ژاپن، استراليا، آرژانتين، کنيا، اندونزي و نپال.

برگهاي چاي پس از چيدن مانند سيبي که در معرض هوا قرار مي گيرد تغيير رنگ مي دهد، خيلي سريع پژمرده شده و اکسيد مي گردند. علت آن تخمير آنزيمي است که باعث تجزيه کلروفيل و آزا د شدن تانين برگهاي چاي مي گردد. چاي به چهار گروه بر اساس درجه و مدت زمان اکسيداسيون برگهاي چاي تقسيم بندي مي شود. در واقع روند اکسيداسيون در هر گروه در مرحله خاصي با خارج ساختن آب برگها توسط حرارت دادن متوقف مي گردد.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

بسته بندي چاي تي بگ



محل اجرا :



1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن














انواع چاي

1- چاي سياه (BLOACK TEA):

روند توليد آن به اين نحو مي باشد که برگهاي چاي را پس از برداشت آن در دما و رطوبت توليد شده رها مي کنند تا اکسيد گردد. اکسيداسيون در چاي سبز قابل ملاحظه بوده و مدت آن 2 هفته تا يک ماه به طول مي انجامد. سپس برگهاي چاي خشک مي گردند تا رونداکسيداسيون متوقف گردد. چاي سياه نسبت به انواع ديگر کافئين بيشتري دارد به همين خاطر طعم آن قوي تر مي باشد. اما بر خلاف چاي سبز، چاي سياه طعم خود را پس از گذشت سال ها از تاريخ توليد حفظ مي کند. اين نوع چاي متداولترين و پرمصرف ترين نوع چاي در دنيا مي باشد.



2- چاي سبز (GREEN TEA):

روند اکسيداسيون در اين نوع چاي پس از حداقل اکسيدشدگي متوقف مي گردد. پس از چيدن برگهاي چاه سريعاً با بخار آب داغ آنزيم هاي اکسيد کننده موجود در برگهاي چاي را از ميان برده و سپس برگها را خشک مي کنند. در واقع در چاي سبز مرحله اکسيداسيون حذف مي گردد. اين نوع چاي طعم ملايم و گياه مانندي دارا بوده و بيشتر در چين و ژاپن مصرف مي گردد.



3 - چاي اولانگ (OOLANG):

اولانگ به معني اژدهاي سبز مي باشد و مرحله اکسيداسيون آن 2 تا 3 روز به طول مي انجامد. اين چاي نيز در چين و ژاپن مصرف مي گردد.





4- چاي سفيد (WHITE TEA):

در تهيه آن از برگهاي تازه روييده (جوانه ها) چاي استفاده مي گردد که اکسيد نيز نمي گردند. بيشترين اثر ضد سرطاني را اين نوع چاي به خود اختصاص داده است. اين چاي در چين مصرف مي گردد.



انواع ديگر چاي بر حسب ترکيبات آن

- چاي يخ (ICE TEA):

معمولاً به چاي اندکي ليموترش و شيره ذرت اضافه شده و درون فنجان حاوي يخ ريخته شده و سرو مي گردد.



- بوبا (BUBBLE TEA, BOBA):

اين نوشيدني تشکيل گرديده از چاي يخ، شير و گوي هاي صمغ مانندي که به مرواريد موسوم بوده و از گياه تاپوئيکا تهيه مي گردد.



- چاي کيسه اي (TEA BAG):

در چاي کيسه اي از خاک چاي استفاده مي گردد.

از نظر چاي و مصرف چاي، چين اولين محلي است که اين گياه در آن کاشته شده و به مصرف رسيده است. از اين کشور، چاي به ساير نقاط عالم برده شده است و در مجموع کاشت چاي شروع شده و به طرف سواحل اقيانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب کاشت چاي شروع شده و به طرف اقيانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب کاشت چاي توسعه يافته و هندوستان و هند و چين و جزاير اندونزي رسيده است. به هر حال چاي از هر نقطه اي که شيوع و ترويجش آغاز گرديده باشد يک نکته روشن و مسلم را در فلفسه وجود خود گنجانده است و آن اينکه به عنوان آشاميدني اساسي مطرح و براي رفع تشنگي و خستگي و راحتي خاطر و اعصاب مفيد است .



روش توليد:

در اين روش نخست توسط دستگاه سورتر، طبقه بندي و گردگيري مي شود و سپس در مخلوط کن، مخلوط مي گردد و آنگاه به سيلو منتقل شده و از آنجا به دستگاه ها شارژ مي شود، در دستگاه مربوطه چاي به ميزان مورد نياز توسط سليفون مربوطه Sealing شده و سپس توسط کارگر در جعبه دقرار مي گيرد و بعد به دلاخل کارتن گذاشته دمي شود.



1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

انتخاب اين طرح دلايل گوناگوني دارد که از جمله آنها مي توان به سوددهي طرح ، اشتغالزايي مناسب طرح و مفيد بودن طرح اشاره کرد ، برخي از جنبه هاي مفيد چاي عبارتند از :



پيشگيري و درمان سرطان

چاي سبز حاوي مواد ترکيبي بنام فيتوکميکال و پوليفنول است که اين ترکيب ها نوعي آنتي اکسيدان (Antioxidant) محسوب مي شوند. آنتي اکسيدان قابليت مبارزه با سلولهاي سرطاني را داراست.

اين ترکيب مي تواند از رشد سلولها و تومورهاي سرطاني جلوگيري کند. تحقيقات به عمل آمده نشان مي دهد که افرادي که روزانه چاي سبز مي نوشند خطر ابتلا به سرطان خود را تا حد بسيار زيادي کاهش مي دهند. همچنين اشخاص مبتلا به سرطان هايي نظير، سرطان خون، ريه، معده، سينه و روده که چاي سبز مي نوشند در درمان بيماري خود کمک عمده اي مي کنند.

به افراد سرطاني البته نوشيدن دو يا سه فنجان چاي سبز در روز پشنهاد مي شود.



بيماري هاي قلبي

يکي از عوامل اصلي امراض و حمله هاب قلبي، وجود کلسترول بالا در خون انسان است. چاي سبز علاوه بر ويتامينهاي A و C خود، باعث کاهش کلسترول در خون نيز مي گردد که اين موضوع خطر احتمال حمله قلبي و امراضي از اين دسته را پايين مي آورد.



استحکام دندانها

اين نوع چاي حاوي ماده اي بنام فلورين (flourine) نيز است. فلورين سبب مي شود تا ساختار داخلي دندانها محکم شود و از پوکي و کرم خوردگي آنها جلوگيري مي کند.



آرامبخش و زد استرس

اين نوشيدني گياهي نوعي آرام بخش نيز محسوب مي آيد. با نوشيدن اين چاي سيستم عصبي بدن شما مقاومتر شده، آرامش اعصاب و دوري از فشارهاي عصبي را براي شما به ارمغان مي آورد. از آنجايي که بسياري از بيماريها ارتباط مستقيم با استرس و سيستم عصبي دارند، نوشيدن اين چاي را مي توان به نوعي داروي تمام بيماريها نام برد.

فوايد ديگر
از فوايد ديگر چاي مي توان به موارد زير اشاره کرد:
- بالا بردن قدرت فکري و قابليت تمرکز بهتر
- پيشگيري از امراضي مثل آلزهايمر
- درمان آماس مفاصل
- درمان و پيشگيري از بيماري MS
- کاهش وزن در افراد چاق

و همچنين علاقه وافر مردم ايران به چاي و سود آوري و اشتغالزايي که اين طرح مي تواند داشته باشد اين طرح را انتخاب نمودم.



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص و همچنين تأمين چاي بسته بندي و بهداشتي مورد نياز مردم از فوايد اين طرح مي باشد.



مجوز هاي قانوني :

تعريف: جواز تاسيس مجوزي است که جهت احداث ساختمان ، تاسيسات و نصب ماشين آلات بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه صنايع تبديلي و تکميلي بخش کشاورزي (زراعي ، باغي ، شيلاتي ، دام و طيور، جنگل و مرتع) صادر ميگردد.



مراحل صدور جواز تاسيس :

1- پذيرش درخواست متقاضي صدور جواز تأسيس فعاليتهاي صنعتي و تكميل پرونده توسط مديريت جهاد كشاورزي شهرستان و يا مديريت صنايع كشاورزي و روستائي استان .

2- بررسي پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهاي سرمايه گذاري در واحد صدور مجوز مديريت صنايع كشاورزي و روستائي .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضي

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسي ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهاي موجود ، طرحهاي تيپ و تجربيات كارشناسي و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .



شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس

1- اشخاص حقيقي

- تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم



2- اشخاص حقوقي

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهي تاسيس و آگهي آخرين تغييرات در روزنامه رسمي كشور
دسته بندی: کارآفرینی » کاریابی و کارآفرینی

تعداد مشاهده: 1441 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 42

حجم فایل:788 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: